Curriculum Vitae
Werkwijze HR Werkwijze coaching CoachStrippenKaart

Over 4Piepel

Een onderneming voor mensen

4Piepel - Ingrid Mol

De vrouw achter 4Piepel is Ingrid Mol. Een enthousiaste, doortastende en ondernemende professional. Die doorgaat waar anderen het opgeven. Met passie voor wat mensen beweegt. Ingrid is zelfstandig, gaat de uitdaging aan en durft te springen. Ze weet veel gedaan te krijgen en heeft het vermogen om geweldige resultaten te behalen.

Breed inzetbaar
Met 24 jaar HR ervaring, natuurlijke voelsprieten en een schat aan relevante kennis is Ingrid breed inzetbaar. Na het voltooien van haar studie HBO Personeelswerk heeft Ingrid verschillende HR functies bekleed. De laatste jaren vooral op management- en directieniveau. Daarnaast volgde Ingrid de coachingsopleiding aan de Academie voor Coaching & Counselling en is zij sinds 2008 actief als succesvol coach en interim manager.

Onderneming voor mensen
In 2007 is Ingrid als zelfstandige gestart onder de naam 4Piepel. Ingrid: "Het werd tijd om de wereld weer te verkennen na 18 jaar bij KPN gewerkt te hebben. Wilde weer graag leren, nieuwe inzichten krijgen en de mogelijkheid benutten om bij andere organisatie in de keuken te kijken". 4Piepel is wat de naam al zegt: een onderneming voor mensen. "De toegevoegde waarde van HR en coaching zit niet in de papieren werkelijkheid; de kern zit in de ontwikkeling en het welzijn van de werknemer", aldus Ingrid.

 

Het leven is als het zingen van een lied dat je niet gerepeteerd hebt - Josh Whedon
We-Style | Digitale Communicatie